Јавете ни се: +389 78 369 920

За нас

ВАШИТЕ НАЈДОБРИ ПАРТНЕРИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО

Арифи Констракшн обезбедува совршеност во целиот спектар на пред-конструкција, управување со програма, развој на дизајн, конструкција, управување со внатрешен дизајн, инспекција и контрола на квалитетот на услугите.

Арифи Констракшн продолжува да ја дава најдобрата вредност во градежните услуги со поставување искусни градежни професионалци на секој преземен проект.

25

Години
Искуство

Изградба на високо и нискоградби

Проектирање

Ревизија

Надзор

Консултантски услуги

Јавете ни се

+389 78 369 922

Јавете ни се

+389 78 369 920

25

Години искуство

35

Искусни работници

957

Задоволни клиенти

183

Направени проекти

Зошто да не одберете нас?

Неколку причини зошто клиентите не одбираат нас!

За секој проект, од најмалите градежни активности до комплентни изведби се грижиме со ист интензитет и грижа кон нашите клиенти.

Искусни градежници

Долгогодишно работно искуство со градежни работи и услуги, не направи вистински професионалци во областа.

Почитување на рокови

Строго ги почитуваме договорените рокови и секогаш се трудиме да го завршиме проектот на време.

Високи стандарди

Сите градежни работи се во согласност со сите стандарди во градежништвото, што е една од гаранциите за наша квалитетна услуга.

Нашите услуги

Нудиме разни услуги од областа на градежништвото


Високоградба и нискоградба


Изведуваме и високоградби и нискоградби. Од патишта до висококатници.


Проектирање


Објектите кои ние ги проектираме се одликуваат со естетика и со функционалност. Секој детаљ се зема предвид, без оглед за која фаза се работи.


Надзор & Ревизија


Инженеринг и надзор на проекти: технички консалтинг, организациска поддршка, консалтинг за добивање документација/градежна дозвола.

Нашите проекти

ГАЛЕРИЈА